Dodoforlaget

Kontakt

Hvis du vil ha kontakt med Dodoforlaget – for å lufte ideer eller prosjekter eller for å få vite mer om mikroforleggeri – legg inn en kommentar under eller send en e-post til dodologen[ÆTT]gmail[DÅTT]com.

Aviser, tidsskrifter og bloggere som ønsker anmeldereksemplarer kan ta kontakt på samme måte. Vi sender da vanligvis e-bokutgaven.

5 kommentarer »

  1. Hm. Her kan jeg vel hoppe i det som førstemann og spørre om en artikkelserie jeg har jobbet litt med kanskje kan være interessant (når den en gang blir ferdig, forhåpentligvis i løpet av året). Temaet er afrikansk kultur og religion, med hovedfokus på det afrikanske religiøse verdensbilde.

    Nå skal jeg ikke utelukke at et mer tradisjonelt forlag kanskje vil være interessert, men det lønner seg jo ofte å sjekke mulighetene for å spille på flere hester og slikt. Artiklene vil være av temmelig samme type som denne, både når det gjelder form og innhold. Om det er interessant kan de gjerne tas med som en del av en større publikasjon sammen med andre forfattere som skriver om kuriøse tema.

    Slik! Der var en idé luftet (man svarer da på tiltale, selv om man har lite annnet å briefe med enn en B.A. i subsaharianske studier).

    Mvh. Neivi2

    Kommentar av Neivi2 — juni 12, 2009 @ 5:39 pm

  2. Neivi2: Send meg en e-post. Dette gjøres best utenfor kommentarfeltets rammer.

    Kommentar av dodofuglen — juni 12, 2009 @ 6:09 pm

  3. Mottatt!

    Som sagt så gjort.

    Kommentar av Neivi2 — juni 12, 2009 @ 6:53 pm

  4. Jeg kan anbefale Neivi2’s Afrika-betraktninger. De er en av bloggverdenens best bevarte hemmeligheter.
    (Dette kan dere godt sitere på omslaget :-D)

    Kommentar av Svein — juni 15, 2009 @ 6:27 pm

  5. Hei, i samarbeid med en utenlandsk aktør, jobber jeg med å etablere en norsk plattform for formidling av ebøker og andre publikasjoner (inkl. print-on-demand) og vil gjerne ha en samtale med Arnfinn Pettersen. Ser frem til å høre fra dere. Vennlig hilsen, Paul van Wonderen, mobil 92421861.

    Kommentar av Paul van Wonderen — november 10, 2010 @ 9:21 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.