Dodoforlaget

Om Dodoforlaget

dodo bittelitenDodoforlaget er et bittelite forlag, som bedriver noe vi kaller mikroforleggeri. Hvilket vil si at vi gir ut bøkene våre som print-on-demand og som e-bøker – for øyeblikket gjennom Lulu.com.

Disse publiseringsformene har en rekke fordeler for et lite forlag som drives med venstrehånden mens forleggeren egentlig gjør noe helt annet: Vi slipper lager (og lagerkostnader), vi har ingen store investeringer og vi trenger ikke bære oss skakke til postkontoret. På den annen side blir vi ikke nettopp rike …

Bøkene våre selges via Lulu. I noen tilfeller vil de også selges gjennom Human-Etisk Forbunds nettbutikk. Kanskje inngår vi lignende avtaler med andre etterhvert. Vanlige bokhandlere er velkomne til å ta inn bøkene, men de må da kjøpe dem inn på vanlig måte gjennom Lulus system. Vi liker et enkelt liv.

Dodoforlaget vil i utgangspunktet satse på to typer bøker: For det første livssynsorienterte bøker som på en eller annen måte faller inn under temaene humanisme og skeptisisme. For det andre bøker om mer eller mindre obskure, overnaturlige og/eller kuriøse temaer. Grunnen til det er enkel: Det første er det forlagssjefen jobber med, det andre er det han driver med på fritiden.

Dodoforlaget drives av Arnfinn Pettersen, som har ti års redaktørerfaring fra tidsskriftsverdenen og i tillegg har redigert en bunke bøker. Han er folklorist av utdanning, selverklært vampyrolog, styremedlem i Kjettersk Kjeller, redaktør for blogtidsskriftet Knokkelklang og han har, som forlagets navn tilsier, et nært forhold til en utdødd fugl. I arbeidstiden er han redaktør for tidsskriftet Humanist, som gis ut av Human-Etisk Forbund, og i ledige stunder på kontoret skriver han bloggen Den Tvilsomme Humanist.

Reklamer

Legg igjen en kommentar »

Ingen kommentarer så langt.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere like this: